Etli Mantar Sote Tarifi, Etli Mantar Sote Yapılışı, Etli Mantar Sote Nasıl Yapılır, mantar yemekleri, mantarlı etli sote.
Malzemeleri:
- 250 gram kuşbaşı et
- Yarım kilo taze mantar.
- On tane soyulmuş arpacık soğan
- Bir çorba kaşığı domates salçası
- İki çorba kaşığı zeytinyağı
- Üç tane karabiber
- Tuz
- Kekik
Etli Mantar Sote Yapılışı
Tencereye yağı koyup kuşbaşı etleri ve salçayı ekleyip 10 dakika soteleyin.
Daha sonra arpacık soğanları ekleyin.
5 dakika daha soteledikten sonra mantarı ekleyin.
Baharatları da ilave dip tencerenin kapağını kapatın.
Mantarlar su bırakacağı için su ilave etmenize gerek yok.
Piştikten sonra servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder