Etli Mantar Sote Tarifi

Etli Mantar Sote Tarifi, Etli Mantar Sote Yapılışı, Etli Mantar Sote Nasıl Yapılır, mantar yemekleri, mantarlı etli sote.

Etli Mantar Sote Tarifi
Malzemeleri:

  • 250 gram kuşbaşı et
  • Yarım kilo taze mantar.
  • On tane soyulmuş arpacık soğan  
  • Bir çorba kaşığı domates salçası
  • İki çorba kaşığı zeytinyağı
  • Üç tane karabiber
  • Tuz
  • Kekik

Etli Mantar Sote Yapılışı
Tencereye yağı koyup kuşbaşı etleri ve salçayı ekleyip 10 dakika soteleyin.
Daha sonra arpacık soğanları ekleyin.
5 dakika daha soteledikten sonra mantarı ekleyin.
Baharatları da ilave dip tencerenin kapağını kapatın.
Mantarlar su bırakacağı için su ilave etmenize gerek yok.
Piştikten sonra servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok :