Malzemeleri:
- Bir paket 250 gram margarin
- Birtane yumurta
- Dört kaşığı un
- Br su bardağı tepeli pudra şekeri
- Bir paket vanilya
- Bir paket kabartma tozu
- Aldığı kadar buğday nişastası (2 paket yeterli oluyor)
- Pudra şekeri
Yapılışı:
Oda sıcaklığında yumuşatılmış margarini, yumurtayı, pudra şekerini, unu, vanilyayı ve kabartma tozunu karıştırıp yoğuruyoruz.
Buğday nişastasını azar azar ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde ediyoruz.
Buğday nişastasını azar azar ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde ediyoruz.
Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayıp tepsiye diziyoruz.
180 derecede ısıtılan fırında pişirip servis yapıyoruz.