Malzemeleri:
- 8 tane orta boy patates
- Yarım kilo tavuk göğsü
- 1 tane yeşil biber
- 1 tane domates
- 1 tane büyük boy soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Karabiber
- Tuz
- Sıvı yağ
Yapılışı
Patatesleri soyup küp şeklinde doğrayın.
Tavuk göğsünü de küp şeklinde doğrayın.
Bir tencereye sıvıyağ, soğan, sarımsak, domates ve biberi ekleyip kavurun.
Tavuk göğsünü de ekleyip yaklaşık olarak 5 dakika kadar kavurun.
Daha sonra patates ve salçaları ekleyip karıştın.
Kaynamış sıcak suyu yemeğe ilave edip karıştırın.
Tuz ve karabiberi ekleyin.
Yaklaşık olarak 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin.