Sebzeli Kebap Tarifi Sebzeli Kebap Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri

Sebzeli Kebap Tarifi Sebzeli Kebap Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri, Sebzeli Kebap Nasıl Yapılır, Sebzeli Kebap Pişirmek, Yemek Tarifleri, Sebzeli Kebaplar, Kebap Çeşitleri, Sebzeli Kebap Oktay Usta Tarifi, Sebzeli Kebap Çeşitleri, Sebzeli Kebap Malzemeleri.

Sebzeli Kebap Tarifi
Malzemeleri:

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 5-6 tane sivri biber
  • 3 tane orta boy havuç
  • 3 tane patlıcan
  • 4 tane patates
  • 2 tane domates
  • 1 kilo konserve bezelye

Yapılışı
Etlere biraz yağ ilave ederek kavurun.
Kendi suyunu verince üzerine su ilave edin. 
Haşlanmaya devam edin.
Patates, patlıcan, havuç ve biberleri küp küp doğrayın. 
Hepsini ayrı ayrı kızarttıktan sonra bir tepside karıştırın. 
Üzerine iyice haşlanan etleri dizin.
Daha sonra bezelyeleri tepsinin üzerine serin.
En üstüne ise rendelenmiş olan domatesleri dökün. 
Arzuya göre kekik koyabilirsiniz. 
Kalan et suyu üzerine dökün.
 Tepsinin üzerinde biraz yağ gezdirip fırına verin. 
Suyunu biraz çekene kadar fırında pişirin. 
Sıcak olarak  servis yapın.