Düğün Çorbası Tarifi Düğün Çorbası Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri

Düğün Çorbası Tarifi Düğün Çorbası Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri, Yemek Tarifleri, Düğün Çorbası Nasıl Yapılır, Düğün Çorbası Tarifi, Düğün Çorbası Oktay Usta Tarifleri, Düğün Çorbası Pişirmek, Düğün Çorbası Malzemeleri Ve Tarifler, Düğün Çorbasının Malzemeleri.

Düğün Çorbası Tarifi
Malzemeleri:




  • 300 gram parça doğranmış kuzu eti
  • İki çorba kaşığı margarin
  • 1.5 çorba kaşığı un
  • Bir litre et suyu
  • Bir tane limon
  • Bir tane yumurta
Yapılışı
Bir litre kadar suya parça etler atın.
Bir saat kadar kaynatın. 
Un ve yağı kısık ateşte hafifçe çevrilerek kavurun.
Üzerine yavaş yavaş etin suyunu ilave edin.
Daha sonra bu suyun içine etleri de atın.
Et suyunun tamamını ilave edin.
Bir tane limonun suyu ve yumurta sarısı çırpılarak terbiye yapın.
Pişen çorbaya ilave edin, karıştırıp servis yapın.