Soslu Kılıç Balığı Tarifi
Malzemeleri:
- 750 gram kılıç balığı
- İki tane soğan
- İki tane domates
- Dört diş sarımsak
- 15 tanet yeşil biber
- İki fincan zeytinyağı
- Yarım bardak su
- Tuz
- Karabiber
Soslu Kılıç Balığı nasıl yapılır ?
Bir fincan zeytinyağında sarımsak ve soğanları kavurun.
Balığı dilimlere ayırın, soğanlar ölünce halka şeklinde doğranmış domatesleri, biberleri ve suyu kalan zeytinyağıyla beraber tepsiye katın.
Balığı dilimlere ayırın, soğanlar ölünce halka şeklinde doğranmış domatesleri, biberleri ve suyu kalan zeytinyağıyla beraber tepsiye katın.
Dilimlenmiş balıkları dizin tuzunu biberini ayarlayarak tepsinin kapağını kapatın ve orta ateşte 20 dakika pişirin.