Sardalyeli Yaprak Sarması Pişirmek, Sardalyeli Yaprak Sarması Tarifleri, Sardalyeli Yaprak Sarması Tarifi Sardalyeli Yaprak Sarması Nasıl Yapılır Sardalyeli Yaprak Sarması Oktay Usta Tarifleri, Sardalyeli Yaprak Sarması Tarifleri, Sardalyeli Yaprak Sarması Nasıl Pişirilir, Sardalyeli Yaprak Sarması Oktay Usta Tarifi, Sardalyeli Yaprak Sarması Malzemeleri.
Sardalyeli Yaprak Sarması Tarifi
Malzemeleri:
Sardalyeli Yaprak Sarması Tarifi
Malzemeleri:
- 20 adet sardalye balığı
- 20 adet asma yaprağı
- 2-3 adet kuru soğan
- Limon
- Tuz
- Maydanoz
- Sıvı yağ
Yapılışı:
Öncelikle bir tabağın içine soğanları yarım halka şeklinde doğrayalım, limon suyu, tuz, maydanoz ve yağı ekleyelim. Sardalye balığının isterseniz kılçıklarını çıkarın. Asma yaprağından 1 adet, sardalye balığından bir adet içine koyunuz, hazırladığımız malzemeden koyup sararak tepsiye dizip 20-25 dakika pişirip bol soğanlı salata ile servis yapınız.
Öncelikle bir tabağın içine soğanları yarım halka şeklinde doğrayalım, limon suyu, tuz, maydanoz ve yağı ekleyelim. Sardalye balığının isterseniz kılçıklarını çıkarın. Asma yaprağından 1 adet, sardalye balığından bir adet içine koyunuz, hazırladığımız malzemeden koyup sararak tepsiye dizip 20-25 dakika pişirip bol soğanlı salata ile servis yapınız.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder