Şarlot tarifi
Malzemeleri
- Br paket kakaolu petibör bisküvi
- Bir paket sade petibör bisküvi
- İki tane elma
- İki paket sade krem şanti
- 4,5 su bardağı süt
- Bir paket çikolata sosu
Şarlot yapılışı
2 su bardağı süt ile 2 paket krem şantiyi hazırlayın.
2,5 su bardağı süt ile 1 paket çikolata sosunu hazırlayın.
İki paket petibör bisküviyi kırın.
İçine kabuğu soyulmuş elmaları küçük küçük doğrayıp karıştırın.
2 yemek kaşığı süt ilave edip tekrar karıştırın.
Hazırlanan krem şantinin yarısını bisküvilere karıştırın.
Bir tepsiye döküp üzerini düzeleltin.
Kalan krem şantiyi de üzerine dökün.
Üstüne çikolata sosunu dökün.
Buzdolabına koyup 3 saat bekletip servis yapın.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder