Düğün Çorbası Tarifi, Yemek Tarifleri, Düğün Çorbası Nasıl Yapılır Düğün Çorbası Oktay Usta Tarifleri, Çorbalar, Düğün Çorbaları, Çorba Oktay Usta Tarifi, Düğün Çorbası Yapılışı, Düğün Çorbası Malzemeleri.
Düğün Çorbası Tarifi
Malzemeleri:
- 250 gram et
- 2 tane limon
- 2 tane yumurta
- 1 litre et suyu
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı margarin yağı
- 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
- Tuz
Yapılışı
Et suyunun 250 gram parça eti koyarak pişirin.
Et suyunu süzgeçten geçirip, süzün.
Parça eti fındık iriliğinde doğrayın.
Başka bir kapta iki yemek kaşığı unla yağı pembeleştirmeden kavurun.
Etleri ve et suyunu ilave edin.
Çorba kaynarken limonlu bir terbiye hazırlayıp çorbaya katın.
Servis yapmadan önce çorbanın üzerine kırmızı biberli yağı gezdirin.