Pişi Tarifi Pişi Nasıl Yapılır Pişi Nasıl Pişirilir Ardahan Pişisi, Yemek tarifleri, Mis Yemek, Mis Pişi Tarifi, Mis Pişi Nasıl Yapılır, Mis Pişi Nasıl Pişirilir, Ardahan Yöresel Yemeği Pişi Tarifi, Pişi Tarifi Pişi Nasıl Yapılır Pişi Nasıl Pişirilir Pişi Pişirmek Pişi Yapmak, Pişi Tarifi Ardahan Yemekleri, Pişi Tarifi Ardahan Yemekleri, Ardahan Yemekleri Ardahan Pişi Tarifi Ardahan Yöresel Yemekleri, Ardahan Yemekleri Tarifleri, Ardahan Pişi Tarifleri, Ardahan Yöresel Yemekleri tarifleri, Ardahan Yemekleri, Ardahan İlinin Yöresel Yemeği Pişi Tarifi, Ardahan Yöresel Yemeği Pişi.
Ardahan Yöresel Yemeği Pişi Tarifi
Malzemeleri:
Yapılışı:
Bütün malzemelerin katılımıyla kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir. Mayalanmaya bırakılır. Hamur mayalanınca, derince ve büyük bir tavanın yarısına kadar yağ doldurulur, bu yağ yüksek ateşte kızdırılır, hamurdan parçalar alarak oklava yardımıyla tavanın genişliğinde açılır, ortasından iki delik delinir. Kızgın yağda kızartılır. Servisi sıcak yapılır.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder