Kuşbaşı Kebap Tarifi Kuşbaşı Kebap Nasıl Yapılır, Kuşbaşı Kebap Yapılışı, kebap tarifleri, kuşbaşı et kebabı, kebap nasıl pişirilir.
Kuşbaşı Kebap Tarifi
Malzemeleri:
- Yarım kilo kuzu kuşbaşı et
- 4 sap taze soğan
- 2 tane patates
- 1 tane sivri biber
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 3 çorba kaşığı kekik
- Karabiber
- Tuz
- 2 çorba kaşığı sirke
- Yağlı kağıt
Kuşbaşı Kebap Yapılışı
Patatesleri İnce ince dilimleyin.
Soğanları ince ince kıyın.
Etleri kuşbaşı doğrayın.
Yağlı kağıdı tabak büyüklüğünde kesin.
İçine bir çorba kaşığı zeytinyağı koyun.
Et, soğan ve patates karışımını yağlı kağıdın içine koyun.
Baharatları da ilave edip yağlı kağıdı sıkıca kenarlarından kapatın.
Fırın tepsisine koyun.
Önceden 200 derecede ısıtılan fırında 35 dakika kadar pişirin.
Sıcak sıcak servis yapın.