Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Nasıl Yapılır Tarifi Tas Kebabı Yapmanın Püf Noktaları

Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Nasıl Yapılır Tarifi Tas Kebabı Yapmanın Püf Noktaları, kebap tarifleri, kebaplar.

Tas Kebabı Tarifi
Malzemeleri: 

  • Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti (Dana eti de olabilir) 
  • İki çorba kaşığı margarin  
  • Bir tane soğan
  • İki diş sarımsak
  • Bir çorba kaşığı domates salçası
  • İki su bardağı su
  • Bir tatlı kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı
Tencereye yağı koyup eritin.
İçinde ince kıyılmış soğan ve sarmısağı biraz soteleyin.
Daha sonra eti de ilave edin.
Et suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin.
Suyu salça ve unla çırpıp tencereye ekleyin.
Tuz ve karabiber ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
Etler istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar kısık ateşte pişirin.