Kadayıflı Tavuk Göğsü Tarifi Tavuk Göğsü Kadayıf Nasıl Yapılır Kadayıf Malzemeleri

Kadayıflı Tavuk Göğsü Tarifi, Tavuk Göğsü Kadayıf Nasıl Yapılır, Kadayıf Malzemeleri, Kadayıf Tarifi, Oktay Usta tarifleri, yemek tarifleri,  kadayıf tarifleri, kadayıf yapılışı, sütlü kadayıf, damla sakızı kadayıf, vanilyalı kadayıf yapılışı.

Tavuk Göğsü Kadayıf Tarifi
Malzemeleri:

  • 1 litre süt
  • 1 su bardak un
  • 1.5 su bardak şeker
  • Yarım paket margarin
  • 1 paket vanilya
  • Tane tane damla sakızı
  • Bir paket kadayıf (içine 1 paket margarin, 1 su bardağı şeker)

Yapılışı
Tencerede sütü, unu, şekeri ve vanilyayı karıştırarak pişirin. 
Ocaktan almaya yakın yarım paket yağı ve damla sakızını da ilave edin. 
Koyulaşınca kapatın, bir yandan da kadayıfı robottan geçirin.
Bir tavaya koyun, bir paket yağ ve bir bardak şekerle birlikte kavurun, 
Soğuyunca fırın tepsisine yarısını döşeyin. 
Ortasına yaptığınız tavuk göğsünü koyun. 
Daha sonra yarı olan kadayıfı da üzerine döşeyin ve donması için buzdolabında bekletin.