Fırında Poşet Kebabı Nasıl Yapılır Poşet Kebabı Tarifi Fırında Poşet Kebabı Oktay Usta Tarifi, Fırında Poşet Kebabı Pişirmek, Yemek tarifleri, Fırında Kebap Nasıl Pişirilir, Poşette Kebap Oktay Usta Tarifi, Fırın Poşetinde Kebap Pişirmek, Fırında Poşet Kebabı Malzemeleri.
Fırında Poşet Kebabı Tarifi
Malzemeleri:
- 700 gram küçük küçük doğranmış et
- 10 tane arpacık soğanı
- 3 tane havuç
- 4 tane patates
- Yarım kilo bezelye
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Karabiber
- Tuz
- 1 yemek kaşığı un
Fırında Poşet Kebabı Yapılışı
Eti, küp doğranmış patatesleri, dörde bölünerek doğranan havuçları ve sıvı yağı karıştırın.
İçine arpacık soğanları bütün olarak atın.
Karabiber, tuz ve suda eritilmiş domates salçasını da ilave ederek karıştırın.
Son olarak bezelyeyi ilave edin.
Fırın poşetinin içine bir yemek kaşığı unu dökün.
Poşetin ağzını kapatarak her yerine dağılacak şekilde çalkalayın.
Hazırladığınız karışımı poşetin içine doldurarak ağzını bağlayın.
Poşette bıçakla 4-5 tane küçük delik açın.
220 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin.