Malzemeleri
- Bir paket yumuşak margarin
- Dört tane yumurta
- Bir su bardağı irmik
- İki su bardağı un
- Bir su bardağı yoğurt
- Bir su bardağı şeker
- Bir kabartma tozu
Şerbet için
- 4,5 su bardağı şeker
- Beş su bardağı su
- Yarım limon suyu
Yapılışı
Önce şerbeti hazırlayın soğumaya bırakın.
Yumurtayla şekerleri iyice çırpın köpük olana kadar. Diğer malzemeleri de ekleyin iyice çırpın.
Yağladığınız tepsinize harcı dökün.
180 derecede kızartın. Kalınlığı 5- 6 cm oluyor kare borcamı ona göre seçmelisin.
Fırınınız soğukken sürün içindeyken ısınsın yavaş kabarıyor.
Şerbet soğuk revani sıcak olsun.
Üzerine Hindistan cevizi serpin.