Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Tarifi

Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Tarifi, Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Yapılışı, Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır Tarifi, Fırında Sütlü Kabak Tatlısı yapmanın Püf Noktası, tatlı tarifleri.

Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Tarifi
Malzemeler

  • 500 gram kabak
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 paket vanilya

Fırında Sütlü Kabak Tatlısı Yapılışı
Kabakları soyup ince ince dilimleyin.
Tepsiye koyup üzerine toz şeker, vanilya, su ve sütü gezdirerek dökün.
Önceden 200 derecede ısınmış fırında yumuşayana kadar pişirin.
Üzerleri kızarınca fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
Daha sonra servis yapın.

Not:İsterseniz daha önce biraz tencerede haşlayıp daha sonra tepsiye dökerek fırına verin.