Soğan Kavurması Tarifi Soğan Kavurması Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri Püf Noktaları

Soğan Kavurması Tarifi  Soğan Kavurması Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri Püf Noktaları, yemek tarifleri.

Soğan Kavurması Tarifi
Malzemeleri:

  • Beş tane kuru soğan
  • Bir yemek kaşığı domates salçası  
  • İstediğiniz miktarda sucuk 
  • Sıvı yağ

Yapılışı
Soğanların kabuklarını soyup hilal şeklinde doğrayın. 
Tencereye biraz sıvı yağ koyup soğanları kavurun. 
Soğanlar pembeleşmeye başladığında salçayı ekleyip karıştırın. 
Kısık ateşte kavurun.
Sucukları ilave edin. 
Çok az su ilave ederek kapağı kapatın.
5-6 dakika kaynatıp ocağı kapatın. 
Mis gibi soğan kavurması hazır. 
Afiyet olsun.