Bulgur Pilavı Yapmanın Püf Noktaları Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri

Bulgur Pilavı Yapmanın Püf Noktaları Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri, pilav tarifleri, pilav nasıl yapılır. 

Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeleri:

  • İki su bardağı pilavlık bulgur
  • İki tane kuru soğan
  • İki tane domates
  • İki tane sivri biber
  • İki yemek kaşığı margarin
  • Dört bardak su veya et suyu
  • Tuz

Yapılışı
İnce ince doğranmış kuru soğanları yağda hafifçe kavurun.
Kabukları soyulup ince ince doğranmış domates ve sivri biberleri ilave ederek karıştırın.
Tuzunu ilave edin.
5 dakika karıştırarak pişirin.
Suyunu ilave edin.
Su kaynadıktan sonra bol suda yıkanmış bulguru ilave edin.
Pilav suyunu çekince kadar pişirin.
Ateşten aldıktan sonra, 10-15 dakika demlenmeye bırakın.