Soğanlı Havuçlu Patatesli Tereyağlı Terbiyeli Kuzu Haşlama Tarifi

Soğanlı Havuçlu Patatesli Tereyağlı Terbiyeli Kuzu Haşlama Tarifi, Terbiyeli Kuzu İncik Nasıl Yapılır , Terbiyeli Kuzu İncik Tarifi, Yemek Tarifleri, Terbiyeli Kuzu İncik Yapılışı, Terbiyeli Kuzu İncik Oktay Usta Tarifleri, terbiyeli kuzu haşlama nasıl yapılır, terbiyeli kuzu haşlama yapılışı, et haşlama nasıl yapılır, etten haşlama yapmak, soğanlı  kuzu haşlama, soğanlı havuçlu patatesli tereyağlı kuzu haşlama yapılışı.

Terbiyeli Kuzu İncik Tarifi
Malzemeleri
  • Bir kilogram kuzu incik
  • Dört tane orta boy soğan
  • Üç tane patates
  • Üç tane havuç
  • Bir çorba kaşığı tereyağı
Terbiyesi İçin
  • Üç taneyumurta sarısı
  • İki tane limon suyu
  • Yarım kahve fincanı su
  • Tuz
  • Karabiber
Yapılışı
Eti yıkadıktan sonra tencereye koyun. 
İrice doğranmış patates, havuç, soğan, tereyağı, tuz, karabiber ve yarım çay bardağı ılık suyu ilave edin. 
Eti yumuşayana kadar orta ateşte pişirin.
Suyu biterse 15 dakikada bir yarım fincan ılık su ilave edin.
Yumurta sarısı, limon suyu ve yarım kahve fincanı suyu çırparak terbiyesini hazırlayın.
Terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökerek karıştırın ve servis yapın.