Kaburga Kebabı Tarifi Kaburga Kebabı Nasıl Yapılır Kaburga Kebabı Oktay Usta Tarifleri, Kaburga Kebabı Tarifleri, Kaburga Kebap Nasıl Yapılır, Kaburga Kebabı Oktay Usta Tarifleri, Yemek Tarifleri, Kaburga Kebabı Pişirmek, Kaburga Kebap Tarifleri, Kaburga Kebap Nasıl Pişirilir, Kebap Tarifleri, Kebaplar, Kaburga Kebap Oktay Usta Tarifi, Kaburga Kebap Malzemeleri.
Kaburga Kebap Tarifi
Malzemeleri:
- 1 kilo kuzu fileto (Kemiği çıkarılmış hafif dövülmüş et)
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 tane orta boy kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 5 gram karabiber
- 5 gram kimyon
- 20 gram acı pul biber
- Yarım limon suyu
- 10 gram tuz
- Yarım çay bardağı bardağı sıvı yağ
Yapılışı
Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlayın.
Soğanlar ince ince doğranır.
Sarımsaklar dövülüp baharat ve salça ile karıştırılır.
Sıvı yağ ve limon suyu etle birlikte harman edin ve 4 saat dinlendirin.
Izgarada kömür ateşinde pişirin.