Arpacık Soğanlı Tas Kebabı Tarifi
Malzemeleri:
- 500 gram kuşbaşı et
- 10-12 tane arpacık soğan
- 2-3 tane sarımsak
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Karabiber
Yapılışı
Tencereye tereyağını koyun, etleri ilave edilerek karıştırın.
Üzerine bir su bardağı su koyarak pişirin.
Üzerine arpacık soğanı, sarmısağı, küp küp kesilmiş domatesleri ve salçayı ilave edin.
(Sarmısak ve soğanı bütün olarak koyabilirsiniz)
Karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatın.
Etler lokum gibi yumuşacık olana kadar pişirin.
Piştikten sonra tuzunu ilave edip karıştırn.
En son baharatlarını ilave edilip servis yapın.