Malzemeler:
- 250 gram tereyağı /margarin
- Altı yemek kaşığı pudra şekeri
- İki tane yumurta
- Dört yemek kaşığı hindistan cevizi
- Aldığı kadar un
- Bir paket kabartma tozu
- Üzeri için bir kase hindistan cevizi
Yumurtaların sarıları ile aklarını ayırın.
Eritilip soğutulmuş yağ ile pudra şekerini mikserle iyice çırpın.
Yumurta sarılarını ve hindistan cevizini ekleyip çırpmaya devam edin.
Mikseri çıkartıp, elenmiş un ve kabartma tozunu karışıma yavaş yavaş ekleyerek yoğurun.
Elinize yapışmayan biraz sertçe bir hamur yapın,
Un eklerken dikkat edin.
Ne kadar un alacağı tahmin edilemiyor o nedenle yavaş yavaş ekleyin.
Küçük küçük parçalar koparın.
Önce yumurta akına sonra hindistan cevizine batırıp yağlanmış tepsiye dizin.
170 derece önceden ısıtılmış fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin.