Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır Tarifi


 Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır Tarifi 
 Malzemeleri: 
  • Bir kilo morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
  • Ay çiçek yağı
  • Peynir sosu
  • Üç su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
Peynir sosu için
  • 200 gram ince kesilmiş kaşar peyniri
  • İki çay kaşığı hardal
  • İki çay kaşığı acısız kırmızı biber
  • Dört çay kaşığı acılı sos
  • Bir su bardağı bira 
Yapılışı
Sos malzemelerini  peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin.
Balık filetolarını küçük parçalara ayırın.
Her iki tarafına  yağ sürün.
Ekmek kırıntılarına bulayın.
15 dakika ızgarada pişirin.
Peynir sosu ile birlikte servis yapın.