Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır Tarifi
Malzemeleri: - Bir kilo morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
- Ay çiçek yağı
- Peynir sosu
- Üç su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
- 200 gram ince kesilmiş kaşar peyniri
- İki çay kaşığı hardal
- İki çay kaşığı acısız kırmızı biber
- Dört çay kaşığı acılı sos
- Bir su bardağı bira
Yapılışı
Sos malzemelerini peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin.
Balık filetolarını küçük parçalara ayırın.
Her iki tarafına yağ sürün.
Ekmek kırıntılarına bulayın.
15 dakika ızgarada pişirin.
Peynir sosu ile birlikte servis yapın.
Balık filetolarını küçük parçalara ayırın.
Her iki tarafına yağ sürün.
Ekmek kırıntılarına bulayın.
15 dakika ızgarada pişirin.
Peynir sosu ile birlikte servis yapın.