Levrek Şiş Nasıl Yapılır Tarifi Yemek Tarifleri


Levrek Şiş Nasıl Yapılır Tarifi
Malzemeleri: 
  • 1 kilo  kuşbaşı doğranmış levrek filatosu (Filato:Kemiklerinden ayrılmış balık eti)
  • 12 tane domates
  • 12 tane arpacık soğanı
  • Yarım su bardağı ayçiçek yağı
  • Yeteri kadar tuz (Bir çay kaşığı tuz yeterli oluyor)
  • Yarım çay kaşığı kekik
  • 12 tane yeşil biber
  • 1/4 su bardağı bira
  • İnce kıyılmış 1 diş sarmısak 
Yapılışı
Öncelikle, yağı, baharatları, sarmısağı ve birayı güzelce karıştırın.
Hazırladığınız karışımı balığın üzerine dökün.
İki  saat kadar dinlendirin.
Balık,  domates, biber ve az haşladığınız soğanları birlikte şişe dizip, ızgarada pişirin.