Bıldırcın Izgara Tarifi, Bıldırcın Izgara Yapılışı, Bıldırcın Izgara Nasıl Yapılır, ızgara tarifleri, et yemekleri, bıldırcın yemekleri, bıldırcın nasıl pişirilir, oktay usta tarifleri.
Bıldırcın Izgara Tarifi
Malzemeleri:
- Beş tane bıldırcın
- Tuz
- Karabiber
Yapılışı
Tüyleri soyulmuş bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra yıkayarak kurulayın.
Bıldırcınları ortalarından ikiye keserek içini temizleyin.
Bıldırcınların kemiklerini çıkartın.
Sonra merdane veya et tokmağı ile ezerek yassılaştırın.
Bıldırcınları tuzlayarak ızgaraya koyun.
Her iki tarafını da pişirin.
İsteğe bağlı olarak karabiberle servis yapılabilir.