Kısır Yapılışı Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapmanın Püf Noktaları

Kısır Yapılışı Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapmanın Püf Noktaları, kısır tarifleri, bulgurlu kısır.

Kısır Tarifi 
Malzemeleri:

  • İki bardak ince bulgur
  • Yarım çay badrdağı sıvı yağ
  • İki tane taze soğan
  • Dört tane sarımsak
  • Bir tane domates
  • Bir tane salatalık
  • Yarım demet maydanoz
  • Dört tane marul yaprağı
  • İki kaşık domates salçası
  • Karabiber
  • Tuz
  • Taze nane ya da kuru nane
  • 1 limonun suyu
YapılışıBulgurun üzerine kaynamış su ekleyip 5 dakika dinlendirin.
Yeşillikleri yıkayıp doğrayın.
Bulgura önce salçaya ekleyin.
Baharatları ekleyin.
Doğradığınız yeşillikleri ekleyip karıştırın.
Yarım limon suyunu sıkın.
Yarım çay bardağı sıvı yağ dökün karıştırın.
Servis yapın