Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Nasıl yapılır Soğanlı Sarmısaklı Domatesli Tas Kebabı, yemek tarifleri , mis yemek tarifi, dana tas kebabı nasıl yapılır, patatesli tas kebabı nasıl yapılır, tas kebabı nasıl yapılır oktay usta, orman kebabı nasıl yapılır, tas kebabı nasıl yapılır video, tas kebabı tarifi, et sote, kebaplar, et yemekleri
Tas Kebabı Tarifi
Malzemeler.:
- 500 kilo kuşbaşı dana bonfile
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 4- 5 tane defne yaprağı
- Dört diş sarımsak
- İki çorba kaşığı domates salçası
- Bir tutam kekik
- Üç çorba kaşığı un
- Bir tutam tuz
- Bir tane soyulmuş soğan
- Su
Yapılışı
Bir tencerede yağı kızdırın.
İçine defne yapraklarını, ince ince doğradığınız sarımsakları, domates salçasını atarak kavurun.
Kekik atarak karıştırın.
Unu ekleyin.
Su ve tuzu ekleyip karıştırın.
Bir baş soyulmuş soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin.
Eti ekleyin ve karıştırın ve kaynamaya bırakın.
Yaklaşık 30 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise hazır.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder