Fasulye Diblesi Tarifi Fasulye Kavurması Tarifi Fasulye Diblesi Nasıl Yapılır Tarifi, Yemek tarifleri, misyemek,Fasulye Diblesi Tarifleri, Fasulye Kavurması Tarifleri, Fasulye Diblesi, Fasulye Nasıl Yapılır Tarifi, Taze Fasulye Diblesi Tarifi, Taze Fasulye Kavurması, Taze Fasulye Diblesi Nasıl Yapılır Tarifi, Fasulye Yemeleri, Fasulye tarifleri, Fasulye Yemeği Çeşitleri, Fasulye Diblesi Malzemeleri, Fasulye Kavurması Oktay Usta Tarifi.
Fasulye Diblesi Tarifi
Malzemeleri:
- 2 kilo taze fasulye
- 2 tane havuç
- 2 tane soğan
- 1 yemek kaşığı yıkanmış pirinç
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- Yeteri kadar su
Yapılışı:
Taze fasulye, soğan ve havuçları ince ince doğrayın ve karıştırın.
En üste pirinç gelecek şekilde malzemeleri tencereye yerleştirin.
Tencereye zeytinyağı ve suyu ilave ederek pişirin.
Soğuduktan sonra servis yapın.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder