Tencere Kebabı Tarifi Tencere Kebabı Nasıl Yapılır Tencere Kebabı Oktay Usta Tarifi

Tencere Kebabı Tarifi Tencere Kebabı Nasıl Yapılır Tencere Kebabı Oktay Usta Tarifi, Yemek Tarifleri, Kebap Tarifleri, Kebap Yapılışı.

Tencere Kebabı
Malzemeleri:
  • Bir kilo kemiksiz dana eti
  • Bir tane soğan
  • İki çorba kaşığı margarin
  • Bir çorba kaşığı un
  • Bir kaşık sirke
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik 
  • Kırmızı biber
Tencere Kebabı Yapılışı
Kemiksiz dana etini iri kuş başı doğrayın.
İnce doğranmış soğan ve margarin ile tencereye koyun.
Ateşte karıştırarak et suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar kavrun.
Üzerine biraz un serperek kavurun.
Yarım bardak su ilave ederek eti pişirin.
Karıştırarak sirke, tuz ve baharatını ekleyin.
Etin suyu boza kıvamına gelene kadar on dakika kadar pişirip ateşten alın.