Patatesli Et Yahnisi Tarifi Patatesli Et Yahnisi Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri Yemek Tarifleri

Patatesli Et Yahnisi Tarifi, Patatesli Et Yahnisi Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifleri, Yemek Tarifleri,  Et Yahnisi Yapılışı, Patatesli Et Yahnisi Tarifleri, Patatesli Et Yahnisi Oktay Usta Tarifi, Patatesli Et Yahnisi Malzemekleri, Et Yemekeleri,

Patatesli Et Yahnisi Tarifi
Malzemeleri:
  • 500 gram kuşbaşı et
  • Dört tane patates
  • Dört tane arpacık soğan  ya da 1 adet kuru soğan
  • Üç tane sivri biber
  • İki tane domates
  • Tuz
  • Pul biber
  • Köri (köri arzuya göre )
  • Bir yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağ
Yapılışı
Etleri bir tencere koyarak kendi suyuyla  pişirin.
Suyu tükenirse pişene kadar azar azar su ilave edin.
Pişen etlere sıvı yağ, soğan, sivri biberler eklenip kavrulun.
Doğranan domatesleri, küp doğranmış patates ve salça yıilave edin. 
Sıcak su ve baharatları ilave ederek pişirin. 
Patatesler haşlandığı zaman yemeğimiz pişmiş demektir.
Yemek çok sulu olmayacak şekilde piştiğinde servis yapın.