Orman Kebabı Tarifi Orman Kebabı Nasıl Yapılır Orman Kebabı Oktay Usta Tarifi

Orman Kebabı Tarifi Orman Kebabı Nasıl Yapılır Orman Kebabı Oktay Usta Tarifi, yemek tarifleri, kebaplar, kebap tarifleri, kebap çeşitleri.

Orman Kebabı Tarifi
Malzemeleri:
  • 2 kilo koyun veya kuzu bud eti
  • 4 tane patates 
  • 4 tane havuç
  • 1 bardak kızartma yağı
  • 1 kaşık sıvıyağ
  • 2 demet taze soğan
  • 1 demet maydanoz  
  • Dereotu
  • Tuz
  • Karabiber
Orman Kebabı Tarifi:
Etlleri birer kişilik parçalara bölün.
Tencereye bir kaşık yağ koyarak kızarak bir kaba alın.
Aynı yağda soyulmuş ve halkalara doğranmış havuçları ataraköldürün.
Doğranmış patatesler kızartma yağında kızartın.
Maydanoz, dereotu, soğanları doğrayın.
Et ve sebzeleri karışık olarak tepsiye yerleştirin.
Tuz ve karabiberi ilave edin.
Ağzını iyice kapatın tepsiyi fırına koyarak pişirin.