Tarçın Şurubu Tarifi Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır Tarçın Şurubu Oktay Usta Tarifleri

Tarçın Şurubu Tarifi Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır Tarçın Şurubu Oktay Usta Tarifleri , tarçın şurubu nasıl yapılır, tarçın şurubu faydaları, oktay usta tarifleri, somata acıbadem şurubu, tarçın şurubunun faydaları, demir sülfat şurubu

Tarçın Şurubu Tarifi
Malzemeleri:
  • 6 çubuk tarçın
  • 4 tane karanfil
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/5 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı lohusa şerbeti
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • Yarım limon
  • 5 su bardağı su
Yapılışı 
Bütün malzemeleri bir tencereye alın.
Harlı ateşte kaynatın.
Kaynadıktan sonra orta ateşte yaklaşık 1 saat daha kaynatın.
Damak zevkinize göre toz şeker veya su ilave edebilirsiniz.
İnce bir tel süzgeç ile süzüp soğutun.
Soğuk servis yapın.