Düdüklü Tencerede Yiyecekleri Pişirme Süreleri


Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri
Taze fasulye : 20-25 dakika
Kuru fasulye (ıslatılmamış) : 30-40 dakika
Nohut (ıslatılmamış) : 30-40 dakika
Yeşil mercimek (ıslatılmamış) : 20 dakika
Kırmızı mercimek (ıslatılmamış) : 3 dakika
Buğday çorba için 20 dakika, salata için 10 dakika
Pirinç : 6-8 dakika
Bütün tavuk : 15 dakika
Parçalanmış tavuk : 10 dakika
Parçalanmış hindi : 30 dakika
Dana biftek : 10 dakika
Dana haşlama bütün : 30 dakika
Tas kebabı : 10 dakika
Dana dil : 50-60 dakika
Kabuklu patates : 10 dakika
Soyulmuş patates : 5 dakika
Bütün kereviz : 10-13 dakika
Doğranmış kereviz 6 dakika
Bezelye : 5 dakika
Havuç : 8-10 dakika
Karnabahar : 5 dakika
Pancar : 10 dakika
Yaprak sarması : 10 dakika
Sebze çorbası : 8 dakika
Beyaz etli balık : 3 dakika
Siyah etli balık : 7 dakika
Mısır : 15 dakika

Hiç yorum yok :